Film letöltések4 komment

Mivel elég sokan keresitek mostanában Kristen filmjeit, ide fogom betenni azoknak a letöltési linkjeit felirattal együtt, amiket nálunk NEM LEHET megvásárolni.
Ha valamelyik link nem működik, illetve nem a jó felirat vagy bármi egyéb probléma adódik jelezzétek a kommenteknél!

Speak (2004)
Photobucket


The Cake Eaters (2007)
Photobucket
Film letöltése (5 részben) | Felirat letöltése 

 The Yellow Handkerchief (2008)
Photobucket

4 komment:

Névtelen at: 2010. november 27. 22:22 írta...

Annie, nagyon-nagyon hálás vagyok neked ezekért a filmekért!!! Sikerült már megnéznem Kristen összes itthon forgalmazott filmjét, nagy részét megvettem, de volt, amit a dvd-kölcsönzőben találtam meg. Azt gondoltam, hogy ezt a hármat esélyem sem lesz megnézni, úgyhogy meglepi volt. Ebben a sorrendben tetszett, ahogy ide felraktad.
A "Speak" minden szempontból zseniális film, bár Magyarországon lenne csak egy ilyen szintű mozifilm, mint ez a kábeltévé számára készült kis független filmecske. Az egész családnak nagyon tetszett. Kristen pedig zseniális benne, sosem láttam még 13-14 éve színészt így játszani. Ez a kedvenc BabyStew-s filmem.
A "The Cake Eaters" elsőre elvont volt számomra, persze kedvencünkben nem csalódtam, sőt. Nagy kihívás lehetett eljátszani egy ilyen beteg lányt. Azóta megnéztem mégegyszer a filmet, s sok mindent másképp láttam, egészen megszerettem.
A "The yellow handkerchief" nem hozott igazán lázba, egyszer mindenképpen érdemes megnézni, s kb. ennyi.
Mégegyszer köszi!!! Puszi:
Sziszi

Névtelen at: 2011. január 9. 17:24 írta...

köszi szépen a letöltési linkeket, kíváncsi vagyok a filmekre, mert szerintem Kristen Stewart egyáltalán nem rossz színésznő és úgy látom, egyre több szerepet kap :) angolul sincs bajom a filmekkel, de azért jobb szeretem, ha van magyar felirat, viszont nehezen lehet találni és az is rossz, hogy ezeket a filmeket dvd-n se nagyon lehet megtalálni vagy nem is jutnak el Mo.-ra, azt sem értem, hogy miért nem mutatják be őket moziban...a 'The Runaways' is klasszra sikeredett...még remélem lesz link újabb filmekhez is pl.: Welcome to the Rileys (ezt még sajnos nem találom, pedig annyira kíváncsi vagyok rá, tetszett az előzetes is), On the Road (tudom, hogy ezt még most forgatják) stb. a Cutless-re szerencsére rátaláltam és csak 15 perces: http://www.origo.hu/filmklub/blog/hir/20090428-kate-hudson-cutlass-cimu-kisfilmje-virginia-madsen-dakota-fanning.html
köszi még egyszer a linkeket! üdv

Névtelen at: 2011. január 9. 18:47 írta...

most már jobban szétnéztem az oldalon, találtam máshol is letöltést (pl. welcome to the rileys)...sorry :$

Névtelen at: 2011. március 5. 14:48 írta...

Szia!

Szerettem volna letölteni a The Cake Eaters filmet, (már hetek óta körözöm) de nekem azt írja ki, hogy nem elérhető. Tudnál segíteni?
Előre is köszönöm,
Üdv

Megjegyzés küldése