Elle címlap kilátásban?



0 komment

Mióta a Twilight láz beszippantotta az országot, szemeinket rajta tartjuk Kristen Stewart szekrényén. A vörösszőnyegen olyan merész összeállításokat választ, melyeket a legtöbb Hollywood-i csillag félne bevállalni - egyedülálló összeállításait a Proenza Schouler, Burberry és a Pucci adja. Bár "szolgálaton kívül" Kristen szívesen cseréli le a magas-sarkakat és a miniruhákat farmerje és converse cipője javára. De akár egy pántnélküli Oscar de la Renta ruhát vagy nyúzott pólót és bőr legginget visel, parázsló szemei és rock-csaj személyisége fűszerezi fájdalmasan ütőssé ezt a feltörekvő csillagot.


Szereted Kristen-t? Fizess elő az Elle-re és kapd meg te elsőként az ő számát. Hamarosan megjelenik.

Ez a kis röpke az angol Elle oldalán olvasható, tehát ha minden igaz hamarosan csak úgy dőlni fognak az új Kristen képek. Most Flaunt, nemsokára Elle, aztán még ott lóg a levegőben a Vogue illetve a Rolling Stone sorozat is... Ja és az Eclipse promó időszakról se feledkezzünk meg ám...
Valaki adjon nekem munkát, hogy ne kelljen bankot rabolnom... :)

Ja és még Flaunt: sehol sem láttam Pesten tegnap, tehát akinek van ismerőse aki kint van az angoloknál, az szerintem kérje meg őt, hogy szerezzen be neki egy példányt, onnan azt hiszem olcsóbb a szállítási díj, mint az Államokból.
Akinek nincs lehetősége ismerőssel beszereztetni az magától a magazintól megrendelheti 8.95$ + 18$ pénzért. Írj mail-t angolul a Mary-Catherine@flauntmagazine.com címre, a részleteket ott elmagyarázzák (gondolom nem kell mondanom, hogy utalni kell majd nekik a lovettát).

0 komment:

Megjegyzés küldése

newer post older post