Kristen Budapesten??



5 komment
Felröppent a pletyka, hogy Kristen Budapestre érkezett. Annyi biztos, hogy Rob autója ma elhozott valakit a reptérről és bevitte a forgatásra, aki biztos, hogy nem Uma Thurman volt. A fókusz is csak egy negyed fejbúbnyit mutatott az állítólagos Kristen-ből, de llejja azt mondta, hogy ő beszélt az egyik fotóssal aki mondta neki, hogy sikerült képet készítenie Kris-ről. Ha lesz kép akkor beigazolódik a pletyka, addig kezeljük fenntartásokkal.

Frissítés: egy twitterező azt állítja, hogy a Párizsból Budapest felé tartó gépen látta Kristen-t, de nem akarta zavarni, mert fáradtnak látszott.
Még mindig nem biztos, hogy itt van.

Frissítés2: a ma esti Fókusz az állítólagos Kristen felvétellel itt.
Frissítés3: llejja ma ott volt a BA forgatásán és elküldte az infóit a Kristen-ügyről:

Ma is kint voltunk a forgatáson majd ugye hallottunk Kristen Stewart-ról. Elmentünk a hotelhez és vártunk hátha jön valaki. Azt megtudtunk, hogy Kristen Párizson keresztül jött. Legalább is a párizsi gépen többen látták. Megnéztük az érkező járatokat a legelső 10.15kor érkezett, utána 2db jött 12.00kor és utána még 14.55kor. Azt is megtudtuk, hogy a híres autó kiment ma a reptérre, amíg Rob forgatott (de ez még nem jelent semmit, mert vasárnap este a reptéren 3 kínai szállt be) kiment a reptérre és felvett valakit. Ezek után megállás nélkül a forgatásra jött Rob-ért és ekkor ment be az udvarra és onnan vitték el Rob-ot. Hozzátenném, ilyet még nem csináltak. Szóval elindultak a bázisra. Majd amikor visszajött újra a rajongók előtt szállt ki.

5 komment:

Névtelen at: 2010. április 8. 20:54 írta...

Nagyon remélem hogy ő az! Megőrülök hogy lássam :D

Lina143 at: 2010. április 8. 21:34 írta...

Én meg fogok őrülni ha itt van és nem láthatom. Komolyan beteg leszek! Annyira imádom Őt!! Istenem de mennyire..

kristóf at: 2010. április 8. 22:24 írta...

Tudjátok, hogy melyik szállodában van elvileg? (bár szerintem nem igaz...)
köszi!

Névtelen at: 2010. április 9. 17:00 írta...

Sehol sincs még róla kép???? Akk tudnánk h., igaz-e!!

Nicky Graceheart at: 2010. április 9. 18:58 írta...

Egy kép sincs róla... próbáltam keresni paparazzi képeket róla, hátha lefotózták máshol, amivel kiderülne, hogy biztos nincs itt, de nem találtam.
Am sztem ő is az inter-continental hotelben szállt meg, de ki tudja...

Megjegyzés küldése

newer post older post