WTTR kulisszatitkok 1.



0 komment
Welcome to the Rileysq
2008 őszén, októbertől novemberig forgattuk a Welcome to the Rileys-t. Kristen ekkor már a Rileys nagyrészével készen volt, de mielőtt végleg befejezte volna a forgatást New Orleans-ban egy kis időre el kellett mennie a Twilight nemzetközi promózása miatt.
Néhány nappal az indulása előtt Kristen és én álltunk az utcán, mellettünk tucatnyi ember haladt el. Kristen-t nagyrészt fel sem ismerték. Az emberek figyelmét inkább a filmezés vonzotta oda valamint egy vonzó fiatal színésznő, aki pár megviselt utcai ruhadarabot viselt. Oldalról néztük ahogy az emberek megbámulják James-t [Gandolfini]. Kristen-hez fordultam és azt mondtam: “Ez az, ez az utolsó alkalmad, hogy úgy állhatsz a tömegben, hogy békén hagynak. Talán ez az utolsó alkalmad elmenni valahova úgy, hogy egyedül lehetsz.”

Beszélgettünk pár olyan közös ismerősről akik egyszerű előadókból váltak híres sztárokká. A hirtelen jött siker szele teljesen elsöprő. Azonban ő sokkal érettebb a koránál és annyira fel van készülve mindenre amit az élet hozhat neki, hogy tudom, történjék bármi, ő biztosan rendben lesz. Ő az igazi nagy dobás, egy szilárd ember.

Miután a sajtókörút után visszatért New Orleans-ba, a világ megváltozott. A Twilight aluralkodott a világon. Kristen viszont úgy bújt vissza Mallory bőrébe, mintha sohasem hagyta volna el. Ő alkotta és testesítette meg a karakter lelkét. Életet adott a papírokon lévő szavaknak és tette őket élő és érző lényekké. Kristen Stewart hihetetlen tehetségének és személyiségének bizonyítéka, hogy New Orleans elhagyása, a világ beutazása és szupersztárként történő visszatérése ellenére is, olyan rendezetten, összeszedetten tért vissza a munkájához, mintha távozása óta semmi sem változott volna.

A mozivásznon látható karakter érzelmileg nagyon összetett és egy igazán csodálatos teremtmény. Saját szememmel láttam azt a brutális őszinteséget és inspiráló átalakulást, mely Kristen-t Mallory-vé tette.

Remélem mindannyiótoknak lesz esélye megtekinteni az előadását.

– Giovanni Agnelli
via

0 komment:

Megjegyzés küldése

newer post older post