Kis "átalakítás"



0 komment
Az oldalsávból kiszedtem az Így készült videók letöltése (Photoshoot videos néven fog futni) szekciót valamint a Stew Cucc részt is, ezeket ezentúl a fejléc alatti linksorból érhetitek el, remélem nem gond. Az eredeti Stew cucc bejegyzést nem akarom törölni, mert 20 komment van alatta, de ha lesz valami újdonság akkor azt abba a bejegyzésbe már nem fogom felrakni, csak az új részbe (amit mint már mondtam a fejléc alatti sorból érhettek el) ezért kommentelni is majd oda lesz érdemes a jövőben :)
Valamint a Ti csináltátok (Fanmade) részlegbe is nyugodtan küldhetitek az alkotásaitokat, háttereket, sima képeket, ikonokat stb.
Remélem ezek a kis változások nincsenek ellenetekre, megpróbálom az oldalt minél rendezettebbre hagyni (bár ez nem mindig jön össze), ha valamit keresel a KERESŐ fül továbbra is megtalálható az oldalsávon, valamint a címkék is nagy segítséget nyújtanak, de azt hiszem minden fontosabb dolog kint van... Ha lenne tippetek mivel lehetne feldobni vagy mit szeretnétek máshogy akkor jelezzétek a kommenteknél!

0 komment:

Megjegyzés küldése

newer post older post