Kris a magyar Elle-ben



0 komment
A Kristen Stewart-saga

A Kristen Stewart-sagaTitokzatos, visszahúzódó, félénk és gyönyörű, nem véletlen, hogy sikerült egy igazi vámpírt is az ujjai köré csavarnia. Kristen Stewart azonban nagyon is e világi színésznő, bár kicsit másképp, mint gondoljuk. Az Elle-nek a valóság és a róla kialakult kép különbségéről mesél.

A filmvásznon a belőle áradó zabolátlan energia rabul ejti a nézőt, az arcát pedig egyszerűen lehetetlen előnytelen szögből fotózni. Kamerán kívül azonban szinte tapintható a bizonytalansága. Bájosan esetlen, nyilvános megjelenései alkalmával állandóan fészkelődik, izeg-mozog, a haját igazgatja, és általában elrontja a beszédeit. Ez a gátlásosság minden valószínűség szerint a média iránti mélységes bizalmatlanságából adódik, ami nem meglepő a rá irányuló figyelem nagyságának és intenzitásának ismeretében, hiszen az Alkonyat-filmek elképesztő sikere következtében a világon mindenhol egy csapásra híressé vált. Egy sokmilliárd dolláros bevételeket hozó saga főszerepe után azért némiképp mégis meglepő egy színész részéről ilyen szembetűnő kelletlenséget tapasztalni, hiszen ezzel a szereppel együtt azt is vállalta, hogy várhatóan egész hátralévő életét komoly médiaérdeklődés kíséri majd.

Ez az amerikai Elle interjú fordítása elvileg, többet itt olvashattok el, viszont a teljes szöveg csak az augusztusi Elle-ben van benne. Ha valaki megveszi, be tudná szkennelni és elküldeni a mail-címemre?

0 komment:

Megjegyzés küldése

newer post older post