2 új lehetséges szerep?



1 komment
A közelmúltban 2 filmnél merült fel Kristen neve, de hogy ezekből végül mennyi fog megvalósulni az még kérdés...

Az első film a Little America lenne, melyben egy 16 éves prostituált lány véletlen megöl egy bandatagot és menekülni kényszerül. Majd felveszi egy kamionos viszont útközben halálos méreganyagok bonyolítják majd az amúgy sem felhőtlen szituációt. A bandatagok megtalálják őket, de az üldözés során a lány és a sofőr között kötelék alakul ki... A sofőrt Josh Brolin játszaná, a rendezést pedig elvileg Ron Howard és Brian Grazer vállalná. Egyelőre se forgatási dátum, se filmes adatlapja nincs.

A másik szóbanforgó projektről csak annyi a hír, hogy a rendező megemlítette hogy szívesen látná a Someone in the Dark-ban Kris-t Talia-ként. A Someone in the Dark egy fantasy és horrorsztorikból álló történet, a film műfaját thriller/tinihorrorként jelentették be. A forgatások márciusban kezdődnének a BD után (ha ez tényleg így lesz akkor nem tudom, hogy fogják megvalósítani, mert a BD-t elvileg áprilisig forgatják, bár hogy Stew-nak is maradnia kell e addig gőzöm sincs...)

Ha már itt vagyunk akkor vegyük sorba milyen filmeknél merült még fel Kris neve az utóbbi időkben: Wanted 2, An American Girl, Jumper/Hipervándor 2, Backwoods...
via és via

1 komment:

KRÉ at: 2010. szeptember 29. 16:16 írta...

Huu szép kis lista itt a végén!
De a K-11-ben is felmerült a neve! Vagy az már el lett vetve?? Mert nekem rémlik, mintha az egyik Eclipse-s interjúban is megemlítené, hogy van a film, amit az Anyukája rendez, csak senki sem ad rá pénzt, mert egy férfit játszana benne és senki sem akarja ilyen szerepben mutatni a szeretnivaló Bellát! De én úgy vettem ki a szavaiból, hogy az Alkonyatok után az is tervben van neki!

Megjegyzés küldése

newer post older post