Mégis folyamatban van az 'American Girl'?



0 komment
James Woods is jelen volt a Welcome to the Riley's New York-i vetítésén, ahol az MTV gyorsan mikrofonvégre kapta, nem is tette hiába: Woods elmondta, hogy az American Girl-t 2011-ben kezdik majd forgatni:
"[Kristen] már két éve áll ki emellett a film mellett és úgy néz ki, hogy jövő tavasszal neki is kezdhetünk."
A filmet maga James Woods rendezi, a forgatókönyvért Tom Metcalfe a felelős, aki korábban a The Haunting in Connecticut (Kísértetjárás Connecticutban) című filmen dolgozott. A sztori egy éppen végzős lány történetét követi, akit egy ismeretlen felvesz videóra, amint éppen szexel, a lány pedig hogy elkerülje a megaláztatásokat a felvétel miatt beáll a haditengerészethez.

Woods már akkor kiszemelte Kristen-t a szerepre, mikor még nem vált híressé a Twilight-nak köszönhetően. Stew korábbi színészpartnerei: Sean Penn és Dennis Quaid is jó ajánlásokat adtak Stew-ról. A casting rendező próbált más színésznőket is keresni a szerepre de Woods ennek makacsul ellenállt, mert tudta, hogy Kristen az akit nagyon akar ebbe a filmbe.
"Annyira figyelmesen és előrelátó szemszögből nézte a forgatókönyvet, hogy teljesen le voltam nyűgözve attól, hogy milyen professzionális és mennyire igazi művész, teljesen túl mutat a tehetségén. Nagyon jó érzéke van a forgatókönyv elemzéshez. Még akkor is teljesen odaadó volt [a film iránt] mikor jött ez a nagy hírnév dolog. Az első naptól kezdve egészen eddig a pillanatig is eszméletlen volt."

"Rendíthetetlen és igazán elkötelezett volt, ami nem lepett meg, mert amikor elkezdtem vele dolgozni a forgatókönyvön láttam rajta, hogy nagyon éleslátású."

Forrás | videó a tovább mögött...

Én azt mondom azért várjuk meg, hogy Kristen tényleg igent mond e majd erre.

0 komment:

Megjegyzés küldése

newer post older post