Scream Awards 2010



2 komment
Ó igen. Ez igen gyerekek. Kristen természetesen megnyerte a legjobb fantasy színésznő díját illetve az Eclipse is bezsebelte azt a díjat amire jelölték. Kicsit mindenki veregesse meg a vállát aki szavazott, szép munka volt :) A normális díjátadó beszédet majd csak akkor rakom ki mikor majd meglesz rendes minőségben (kedd-szerda körül).
A képek tanúbizonysága szerint ahogy látjátok kedves hölgyeim és uraim, Stew visszatért a barnához, mivel már az elmúlt másfél napban Taylor-al és Rob-al tartottak BD előkészületeket. Egyik szemem sír, mert már most nagyon hiányzik az a szőkés-vöröses hajszín, a másik pedig nevet, mert legalább nem lesz gusztustalan paróka a Breaking Dawn-ban.
A Kristen által viselt ruha nekem tetszik, amúgy is szeretem a félvállas darabokat, ez a Guishem fekete-fehér ruha pedig remek volt erre az estére, a színpad kékes háttere pedig csak még inkább kiemeli, hogy ez a darab bizony jó választás volt.
Pls ne kezdjetek azon agyalni, hogy nincs rajta a fekete karkötő.

+ sok kép a fiercebitchstew LJ-ben és a tovább után

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com


2 komment:

Kim at: 2010. október 18. 18:01 írta...

Kit érdekel h van-e rajta karkötő :D az csak egy karkötő xD amúgy se illene az alkalomhoz:D az első képen csont olyan Kris mint egy modell, ahogy libben a haja :D

Névtelen at: 2010. október 25. 22:13 írta...

De a gyűrű rajta van!!!!XD

Megjegyzés küldése

newer post older post