Újabb videóadag0 komment
Videók a tovább után röviden részletezve. Go, click, watch.Az elsőben a Breaking Dawn menyasszonyi ruhájáról kérdezik, látszik rajta, hogy erről nem igazán mondhat sokat, de annyit megemlít, hogy voltak már apróbb próbák, de azt a ruhát még egyáltalán nem is látta amit majd a filmben fognak használni, sőt neki van a legkevesebb beleszólása a ruha kinézetébe és hogy Stephenie-é lesz ebben a döntésben a végső szó. Ergo ő fogja kiválasztani. Fak.


Az ET rövid interjújában Kristen a rúdtáncolásról mesél: 2 hétig gyakorolta, rengeteg sebett is szerzett, mert bár tök könnyűnek látszik, azért ez egy elég fájdalmas dolog és ráadásul a filmben nagyon kevés olyan rész van, ahol táncolnia kellett. A végére a riporter érdekes kérdést dob fel: mit üzen Stew az Indiában megházasodni készülő Katy Perry-nek és Russel Brand-nek :D


Több MTV-s apróinterjú egyben, ahol szóba kerülnek a Kriszbikusok, az On the Road forgatása, hogy nagyon büszke a Welcome to the Riley's-ra és hogy még nem találkozott a leendő lányával.

0 komment:

Megjegyzés küldése

newer post older post