Welcome to the Riley's kezdeményezés



0 komment
Itt ugyan nem szoktam írni róla, de a WTTR-t nagyon sok filmfesztiválon bemutatják/bemutatták szerte a világban, ezért elindítottam egy facebook oldalt annak érdekében, hogy a hazai 2011-es Titanic Filmfesztivál programjába is vegyék be a filmet.
Ha szeretnéd megnézni a jövő tavasszal megrendezésre kerülő fesztiválon akkor csatlakozz! 2011 januárjában írok a szervezőknek a filmmel kapcsolatban és szeretném hozzácsatolni a facebook oldalt is, hogy lássák lenne igény rá. Még így sem biztos az, hogy sikerrel járunk, de egy próbát megér, hátha tényleg felfigyelnek ránk. (Például a Sárga zsebkendő már volt idén tavasszal a Titanic-on.) Nem tudom mennyire tudjátok, de többnyire nem vagyok oda ezekért az "aláírásgyűjtögetős" cuccokért, valamennyire van realitásérzékem is, tehát nem azt kérem, hogy full stáb premierezzen itt az Urániában. Egy sima filmbemutatóra viszont szerintem lehet esélyünk.
Az ezzel kapcsolatos új információkat természetesen jelezni fogom itt is, hogy tudjátok merre tart a kezdeményezés és hogy mire számíthatunk.
A Titanic Filmfesztiválról ITT olvashatsz bővebben.

0 komment:

Megjegyzés küldése

newer post older post