Újabb szavazás: People's Choice0 komment


Végre meglettek az idei People's Choice jelöltjei, melyekben nagyban dominál az Eclipse: 8 díjra van jelölve, így mondanom sem kell, hogy Kristen is érintett természetesen:

Favorite movie/Kedvenc film: Eclipse
Favorite movie actress/Kedvenc színésznő: Kristen Stewart
Favorite drama movie/Kedvenc dráma: Eclipse (lol, mióta?)
Favorite on screen team/Kedvenc filmes csapat: R.Pattinson, K.Stewart, T.Lautner
Favorite movie star under 25/Kedvenc 25 év alatti sztár: Kristen Stewart

Szavazni a People's Choice oldalán lehet regisztrációval VAGY a twitteren VAGY a facebook-on illetve vendégként történő szavazásra is lehetőség van.
A díjátadóra 2011 január 5-én kerítenek sort és gondolom az égető kérdés mindenkinél ugyanaz: Kristen ott lesz? A válasz SZERINTEM nem, ugyanis a Breaking Dawn forgatása még akkor is javában tart majd viszont lehetséges, hogy másokat elküldenek helyettük (khmmm Xavier). A tavalyi díjátadón Taylor volt.

És ha már Breaking Dawn: gondolom észrevettétek, hogy itt nem gőzerővel megy ezzel kapcsolatosan a frisselés. Ez azért van mert a Twinform-ra sokkal gyorsabban kikerülnek a hírek, mivel ugye azt ketten csináljuk. Ide pedig akkor rakom ki, ha már kicsit lecsengett a dolog, ugyanis a brazilok őrültek, olyan szinten adják ki a képeket félóránként hogy az durva. Bejutottak pl a szigetre is, ami eléggé szigorúan van őrizve. Tehát aki nem tud várni, az lesse szorgalmasan a Twinform-ot és/vagy a Facebook-ot, mert ide csak késve rakom ki.

0 komment:

Megjegyzés küldése

newer post older post