People's Choice Awards 2011



4 komment
Lezajlott a PCA, ami egy nagy rakás szar volt, hogy finom legyek és nőies. Kris-ék kihagyták a vörösszőnyeget, mert mikor vége volt még valószínű úton voltak és akkor értek be a show-ra, mikor az már javában tartott. Én egész konkrétan azt hittem, hogy mégse mentek el, ugyanis az első képet róluk negyed 5-kor mutatták, az is Rob volt, ahogy épp megérkezik a backstage-be. Én addig néztem amíg Stew átvette az első díját utána feladtam és inkább mentem aludni. Borzalmasan borzalmasan unalmas és béna volt az egész show.

Kristen egy Reem Acra ruhában feszített az este folyamán, mellé Jimmy Choo cipőt választott kísérőnek a két fiú társasága mellé. A ruha nem az esetem mégpedig a háta miatti más anyagnak köszönhetően. De nem panaszkodom, jó volt újra látni Kristen-t és a többieket!

Díjak: Kristen - kedvenc színésznő | Eclipse - kedvenc film, kedvenc dráma és kedvenc csapat a vásznon





Több kép ITT
Videók:
Kristen átveszi a díját


A közönség soraiban a trió


A trió átveszi a díjakat az Eclipse-ért

via kstewartfans, fiercebitchstew LJ, @RPLife

4 komment:

mesmerized at: 2011. január 7. 2:44 írta...

Szerintem is jó volt őket látni:) Kris olyan érettebb külsőt kapott, csinos ezzel a hullámos hajjal, a cipő sarkát néztem, extra magas, nem csodálom, hogy megkérte Taylort, kísérje fel. :D
Nekem tetszik a ruha is:)
Ám az jutott eszembe, milyen jó lenne ilyen nevek mint Julia Roberts, Angelina Jolie etc. úgy 10-15 év múlva az Oscar-gálán nyerni látni Kristent. Szerintem meg van rá az esélye! Én mindenesetre szurkolok:)

Névtelen at: 2011. január 7. 16:59 írta...

Szerintem Kristen túlteljesítette önmagát. Nagyon jó a ruha,a haja is(végre!), mosolyog is ami ritka..

Névtelen at: 2011. január 7. 17:00 írta...

Rob viszont olyan mint aki épp csak beugrott :D

Névtelen at: 2011. január 9. 13:27 írta...

caroba

mesmerized....lehet hogy sokkal hamarabb bejön az az oscar....ebben ay évben nem hisyem de sok kristikus már ay adventureland és a welcome to the rileysért is legalább egz jelölés adtak volna...

Megjegyzés küldése

newer post older post