WTTR project - új infók



1 komment
Biztos sokan emlékeztek még a facebook-os kezdeményezésre, mellyel arra törekszünk, hogy a WTTR-t bemutathassák az idei Titanic Filmfesztiválon. Jelenleg szép kerek 150 tagja van a csoportnak aminek nagyon örülök. A tervhez hűen elküldtem a szervezőknek a levelet az idén, melyre ma már választ is kaptam, amit elolvashattok ITT.

Mint látjátok sajnos anyagi problémák miatt egyelőre kétes a dolog kimenetele, de azért még nincs minden veszve. Én eddig mindenképp pozitív dolognak tartom a szervezők visszajelzését és azt, hogy egyáltalán már értesültek a dologról valamint, hogy próbálnak megoldást találni a dologra. Köszönjük.

1 komment:

KRÉ at: 2011. január 7. 11:25 írta...

Elsősorban köszi Annie, hogy így megszervezted meg összeraktad az egészet Facebook-on!! :)
És szerintem is tök jó, hogy már így tudtad a szerveződésről és érdeklődésről!! Ez szerintem is mindenképpen pozitívum :)

Ha más nem lehet, hogy valamelyik forgalmazó is észreveszi az érdeklődést és talán egyszer majd DVD_n megvehetjük!! (És a poszt óta is csak bővült a csapat :D)
Szóval köszönjük a Titanicosoknak a figyelmüket, és hogy meghallgattak minket, és Neked Annie, hogy ilyen igényesen összeraktad :)

Megjegyzés küldése

newer post older post