Stew a Treehouse-ban és még egy új szerep??



3 komment
Az origo filmklub a napokban beszélgetett a híres magyar operatőr-rendezővel, Koltai Lajossal aki elég érdekes infókat adott Kristen-ről. Koltai májusban kezdené el forgatni a Treehouse című kosztümös filmjét melyben Jeremy Irons és Tom Sturridge is szerepelne, a film egyik női főszereplőjének pedig egyenesen Stew-t szemelte ki:

Az időközben Treehouse-ra (fára épített játékkunyhó) keresztelt filmben a másik család egy anya a két lányával, akik egy másik kastélyban laknak. A figurák közt szerelmi sokszög alakul ki, amelynek egyik résztvevője az idősebb lánygyermek. Erre a kulcsszerepre Koltai Kristen Stewartot szeretné megnyerni. Nehézséget jelent, hogy a színésznő naptárja is meglehetősen zsúfolt: jelenleg a Breaking Dawn című utolsó Alkonyat-filmet forgatja Kanadában, augusztustól pedig egy nagyköltségvetésű filmben szerepel, amelyben angol akcentussal kell beszélnie, "ettől meglehetősen tart, és nem biztos, hogy a kettő közt el akar vállalni még egy munkát" - mondja Koltai. A rendező a személyes találkozás erejében hisz, ezért valószínűleg "kirohan" Kanadába, hogy megismerkedjen Stewarttal.

Remélem feltűnik mindenkinek a kiemelt rész, miszerint Kris augusztustól egy másik filmben is szerepel, tehát ezek szerint Koltai bácsi már olyat tud amit mi még bőven nem (nem tartom valószínűnek, hogy a Hófehérke feldolgozásban angol akcentust kéne használnia)... Mindenesetre nagyon érdekesen hangzik mindkét dolog és gondolom az is sokaknak okoz örömöt, hogyha minden jól megy Stew ismét egy filmben dolgozhat Rob nagy barátjával, TomStu-val :)

3 komment:

KRÉ at: 2011. február 1. 19:49 írta...

Minden szempontból érdekes a hír!! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi az az említett film augusztustól és hogy erre mit fog mondani az egyik kedvenc színésznőnk :)
És persze TomStu :) Az útonra is nagyon kíváncsi vagyok, de így ez az egész lehetőség egészen kecsegtetőnek tűnik :) És jó esély van rá, hogyha összejön, akkor talán elér kis hazánkba is!! Persze ki tudja ;)

Anett at: 2011. február 1. 19:58 írta...

Ez nagyon jól hangzik!!! Annyira örülök, az soha nem jutott volna eszembe, hogy magyar rendezésű filmben esetleg szóba jöhet, ez nagyon izgalmas és őszintén remélem, hogy ez összejön :D Arról a másik szerepről nem is beszélve!!! Ez most feldobta a napomat!! Ja igen és ott van még TomStu!! Ettől jobb nem is lehetne!! Csak tudja rászedni, hogy vállalja el a filmet.

csokis at: 2011. február 3. 10:17 írta...

a snow white forgatásának tervezett kezdési időpontja augusztus...

Megjegyzés küldése

newer post older post