Stew celebration Part 3.



7 komment
A Trendmagazin oldal szerkesztője keresett meg nemrégiben, hogy szeretnének egy Kristen összeállítást csinálni a születésnapja apropójából. A cikk (ami nem mellesleg tényleg nagyon jó) megszületett, nekünk régi motorosoknak újat már nem nagyon tartalmaz, de a mostani szűkös Kristen-hiányos időben jó egy ilyen összefoglalót olvasni. Az eddigi interjúkból is sokat idéz a cikkíró, illetve Kristen személyiségét is remekül festi le azoknak, akik eddig nem nagyon ismerkedtek vele. Hazai netes téren Kristen-ről ennél jobb írást azt hiszem nem nagyon találunk :)
És a blog is kap egy kis említést :)

Ahogy az iskolát is egyedi módon végezte el, úgy az öltözködési stílusa sem hétköznapi. Az a fajta lazaság, természetesség ami a személyiségét jellemzi, megfigyelhető a ruházatán is. Kristen kedvenc ruhadarabjai nem a méregdrága magassarkú cipők, az elegáns kosztümök, hanem ezek helyett inkább szaggatott farmert, tornacipőt, feliratos pólókat, vagy éppen bő kapucnis felsőket hord a hétköznapokon. “Ilyen vagyok b***ki, nem hordok neon színű csőtopot vagy rószaszínt!” - mondja büszkén. És tényleg nem, de valljuk be, nem is állna jól neki. KStew éppen így lesz emberi és szerethető: a kócos, rendezetlen hajával, a koszos Mini Cooperjével, az időnként elejtett szitkozódásaival, a folytonos zavarával, nyugtalanságával. Akik szeretik őt, elfogadják ilyennek, vagy éppen ezen tulajdonságai miatt kedvelték meg – mert talán emlékezteti őket saját magukra.

7 komment:

Carlo at: 2011. április 9. 16:43 írta...

Happy Bday Kristen!!!!!

mesmerized at: 2011. április 9. 18:39 írta...

Annie, klassz lett a képes-idézetes összefoglaló, ill a Trendmagazinos cikk is tényleg jó, meg is osztottam. :) Köszi, hogy csinálod a blogot! Na és nem utolsó sorban F*ucking Happy Birthday to Kristen! :D

Annie at: 2011. április 9. 18:49 írta...

Én köszönöm, hogy a kihagyások ellenére még mindig vannak akik látogatják a blogot:)

Sziszi at: 2011. április 9. 19:11 írta...

Annie, szuper vagy, köszönjük! Akik igazán kedvelik Kristent, téged sem hagynak el sosem :-)

KRÉ at: 2011. április 9. 20:45 írta...

Teljesen értek Sziszivel! Meg viszonylag csend van most szerintem! Nagyon jók az idézetes képek!! És a cikk is tényleg annyira jól leírja Kristen-t. De vicces mert én is a Speak-et néztem meg, hogy mit tud ez a lány az Alkonyaton túl! :) Azóta meg azt hiszem le sem tagadhatnám, hogy rajongója lettem :)

Szilvi at: 2011. április 9. 20:51 írta...

Ez a Kristenes cikk tényleg tökéletes lett. Nagyon jól tették hogy téged is megkérdeztek!:) Most már csak a birthday projektes infókat várom tőlük.

Névtelen at: 2011. április 10. 14:00 írta...

Neon színű csőtop :D:D elég morci lenne rajta :D

Megjegyzés küldése

newer post older post