Még több hír a SWATH háza tájáról



0 komment

A Universal ma hivatalos közleményben erősítette meg a korábban már említett színészgárdát, valamint az eddigi tervezett 2012-es decemberi dátum helyett úgy döntöttek a nyári blockbuster szezont célozzák meg, egész pontosan a június 1-ét. Az új időpont azért is érdekes, mert mint nem tudom hallottátok e már: a Hófehérke nagyon felkapott téma lett Hollywood-ban és a Kristen-es mellett egy másik feldolgozás is folyamatban van már, mely a Relativity Media projektje. Az ottani szépséget Lilly Collins, a mostohát pedig az eddigi hírek szerint Julia Roberts fogja alakítani, a rendezői székben a nagyszerű Sejt-et is jegyző Tarsem Singh ül. Ezt a fajta Hófehérkét szintén jövőre akarják, azonban ők már június 29-re tűzték a bemutató dátumát, amire most a SWATH csapat ráhúzott egy hónapot. A Relativity-sek még nem reagáltak erre a döntésre, de az szinte biztos, hogy ők fognak visszacsúsztatni decemberre.

A sztori: A Hófehérke és a Vadász című filmben Stewart játssza az egyetlen olyan lányt a vidéken, aki szebb a gonosz királynőnél (Theron), amiért viszont pusztulnia kell. De az őrült mostoha arra nem számított, hogy azt a lányt, aki uralmát fenyegeti, az a vadász (Hemsworth) tanítja meg a harc mesterségére, akit a megölésére küldött. A Hófehérke szépségétől és erejétől elbűvölt herceget Claflin játssza. A forgatások várhatóan augusztusban kezdődnek meg és Európa több országával terveznek.

Personal note: a Hófehérke sosem volt kedvencem, szóval én kicsit fenntartásokkal vagyok eziránt a szerep iránt :/ A herceg csávó meg no komment.

0 komment:

Megjegyzés küldése

newer post older post