Glamour Women of the Year Awards - 2011



2 komment

A londoni Glamour Awards még most is tart, a magazin twitteren említette, hogy Kristen díjat fog átadni. Stew ismét fantasztikusan néz ki, úgy néz ki hosszú keresgélés után nem egy, hanem rögtön két Balmain ruhát is találtak, ez ugyanis szintén a divatcég egyik darabja. Attól függetlenül, hogy imádom Kristen-t rövid ruhákban, jó lenne egyszer mondjuk egy hosszú nadrágban, elegáns ingben látni. Tuti, hogy iszonyat dög lenne még így is.
A díjátadón egyébként nem lesz hiány ismerős arcokban: Stew Twilight-beli kollégájával, Jamie Campbell Bower-rel ül egy asztalnál, a vörösszőnyegen az On the Road-os Garett Hedlund-al pózolt, a hírek szerint Kristen Wiig is ott van, akivel az Adventureland-ben szerepeltek együtt, valamint egyik kedvenc bandája, a Kings of Leon tagjai is részt vesznek az eseményen! Reménykedjünk, hogy lesznek after party-s/közös képek :)

2 komment:

Névtelen at: 2011. június 7. 22:50 írta...

caroba
nem lenne vétek ezzeket a lábakat rejtegetni?
mellesleg amig nem volt 18 addig általában nadrágokat hordott, ritkán ruhát és szerintem ez azért nem olyan komoly dijkiosztó hogy nagyestélyi legyen, apropó egy csomó tv-showban nadrágban szerepelt...

Annie at: 2011. június 7. 22:58 írta...

A Tv show meg egy vörösszőnyeges esemény két külön volumenű dolog. Hosszú nadrágban vörösszőnyegen utoljára 2007-ben vagy 2008-ban volt utoljára. Ilyen eseményeknek számolom mondjuk a díjátadókat és premiereket viszont a press tour-okat nem.

Megjegyzés küldése

newer post older post