MTV Movie Awards 20113 komment
Hát micsoda nő lett a csajunkból kérem szépen! Azt hiszem egy szavunk sem lehet Stew ma hajnali kinézetére, mert biza olyan dögös volt, hogy nagyon. A hozzá remekül passzoló Balmain ruha nem is lehetne tökéletesebb a stílusához, a későbbi cipőváltáson meg már meg sem lepődhetünk :) Egyébként meglehetősen vidám volt Kristen a vörösszőnyegen és a show alatt, nem tudom, hogy ez az alkohol vagy a szerelem hatása e nála, de nagyon jól áll neki :DDíjak tekintetében is büszkék lehetünk rá, a Legjobb színésznődíját immáron harmadik éve zsinórban kapja meg a Legjobb csókkal karöltve. Előbbi átvételekor megköszönte a rajongóknak és elmondta, hogy hihetetlen érzés az, hogy ennyien állnak mögöttük és támogatják őket folyamatosan és tuti, hogy az ő rajongóik a valaha volt legjobb rajongók :) Utóbbit minden évben nagy várakozás előzi meg, de eddig Stew valahogy mindig szabotálta azt, amire már olyan régóta várunk. Ezúttal azonban nagy meglepetésemre nem ő, hanem Rob döntött úgy, hogy neki most nincs is kedve megcsókolni Kristen-t és különben is, van valaki a nézőtéren aki ezt sokkal inkább megérdemli. Egy kis bátorítást követően Rob neki is lódult a közönségnek és egy olyat lecsókolt Taylor-nak hogy hihetetlen :D A homlokpuszi a végén az egyik legaranyosabb dolog volt, amit tőle valaha láttam :) Az este végén "természetesen" a Legjobb film díja is a stáb zsebében/kezében landolt, ekkor Tay vette át a szót a színpadon akkor már népes színész és alkotógárdától. Az alábbiakban ezekről nézhetitek meg a videókat illetve a képekből egy válogatáscsokrot.Képek:

Videók:
- Legjobb női alakítás -


- Legjobb csók -


- Legjobb film -
via twilightsagafan LJ, MTV.com, kristen-stewart.nu, kristenvisuals.org

3 komment:

KRÉ at: 2011. június 6. 21:43 írta...

Fergeteges nő lett belőle valóban. És a beszédeken még mindig könnyesre nevetem a szemeimet :) Natalienak megmondta a frankót :) De ez lassan már tényleg szabály lesz. Sorry, the Popcorn goes to Kstew :) És ahogy a beszéd végén mondja, hogy Damn!! Attól megint kész vagyok! Vagy csak én hallucinálom be és nem mondja? :$
Nem tudom mivel pörgették magukat, de nagyon jó hangulata volt mindenkinek :) Ha így hat rájuk a szerelmük, akkor extra mód áldásom rájuk :)

mesmerized at: 2011. június 7. 0:19 írta...

Nekem a ruháról a Runaways ugrik be. Nagyon dögös :D Pont a fekete magassarkút figyeltem, hogy milyen nehéz lehet benne járni, erre hopp, díjátvételkor már tornacsukában van. :D Nekem a haja is nagyon tetszik, szeretem nála ezt a vörösesbarna árnyalatot.

Névtelen at: 2011. június 7. 18:05 írta...

Caroba:
ma ist k-stew riadó...kristen megy a glamor uk magazin átadójára ma este.... vörös szönyeges képek várhatóak, már londonban van...remélem ma is vaditó szerelésben.....

Megjegyzés küldése

newer post older post