Röpkék



0 komment
Trilógia lesz a SWATH-ból (?) Az EW értesülései szerint a SWATH az első része lesz egy leendő trilógiának, mely következő két része a vadász illetve a gonosz királynő történetével folytatódna majd tovább. A hírt a film producere jelentette be. “Ez lesz a sorozat első része. És bár ez a sztori ebben a filmben lezárul, maradnak még kérdések a 3 főkarakterrel kapcsolatban.” Mint már korábban is elmondták, ez a Hófehérke nem az a fajta énekelgetős fajta lesz, akit a mesében megismerhettünk: “Bajba esett ártatlan kislányként kezdi, de 11 évnyi bebörtönzés után megszökik a gonosz királynőtől és az erdőben kitanulja a harc mesterségét.” A Snow White and the Huntsman forgatás a tervek szerint augusztus 1-el kezdődik és egészen decemberig tart majd (ha ez tényleg így lesz akkor Stew sajnos nem nagyon fog BD-t promózni...). A szereplőgárda is bővült: Lily Cole (Dr.Parnassusu) fogja alakítani Greta-t.
Kristen egyébként a napokban elég sűrűn megfordul egy jóga stúdióban (jún. 28. | jún.30. | DAT ASS) valószínű a film előkészületeként ezt a fajta sportot választotta, hogy formában legyen majd a harcjelenetekre. A hamarosan megrendezésre kerülő idei Comic-Con-ra pedig beígértek egy aprócska SWATH panelt is.

Új szerep? Bár hivatalosan még be sem jelentették, hogy film készülne belőle, egyesek máris potenciális szereplőként tartják számon Kristen-t Casey Anthony megformálására. A nő egy nagy botrányt kavart gyilkossági ügy főszereplője, ugyanis a vád nem más, mint hogy szándékosan megölte saját 2 éves kislányát. A filmet a bírósági tárgyalásról készítenék. Az írók szerint Kristen azért is lenne esélyes, mert külsőre is nagyon hasonlít az említett ügy vádlottjára. Több információt ez esetről magyar nyelven ITT olvashattok.

Viszlát K-11! A korábbi hírekkel ellentétben Kristen nem fog szerepelni az anyukája által írt és rendezett K-11 című börtöndrámában.

Jótékonyság. Stew egy pár fekete Keds márkájú dedikált adományozott a Shoe Revolt alapítványnak, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet az emberkereskedelem elleni küzdelemre és hogy felvilágosítsa a fiatalokat ez ezzel kapcsolatos megelőzésre. Képek a cipőről.

Újabb díjeső? Kihirdették a minden évben megrendezendő Teen Choice Awards jelöltjeit, ahol ÓRIÁSI meglepetésünkre ismét jelölt Stew pár kategóriában. Szavazni regisztráció után ITT lehet. Jelölések: Sci-Fi/Fantasy színésznő kategória, Csók kategória illetve Sci-Fi/Fantasy film: Eclipse. A show augusztus 7-én lesz látható.

És egy kis érdekesség: a napokban felröppent a később kacsának bizonyult hír, miszerint Kristen a Liberty London szépségmagazin címlapján fog szerepelni. A kép ITT látható és a modell nem Stew, csak egy nagyon nagyon hihető hasonmása :)
kstewartnews.com, EW.com, kristenvisuals.org

0 komment:

Megjegyzés küldése

newer post older post