SWATH reakciók a magyar sajtótól



0 komment

UIP - Sorozatgyilkos lesz Hófehérke mostohája

Egyre több részlet lát napvilágot az új Hófehérke -filmről (Snow White and the Huntsman), és egyre inkább úgy tűnik, a Grimm-testvérek nehezen ismernének rá az eredeti mesére. Hófehérke ugyanis harcos hajadon lett, a gonosz Királynő pedig nem egyszerűen elvetemült, hanem annál sokkal komolyabban felépített karakter. "Tulajdonképpen sorozatgyilkos, aki örömét leli az ölésben" mutatja be az általa játszott figurát. Ugyanakkor meg lehet majd érteni, miért vált ilyenné. Ettől ugyan még nem válik kimondottan szerethetővé, de minden néző, akinek nehéz gyerekkora volt, egy kicsit együtt tud majd érezni vele.
Már azt is tudni lehet, hogy a Királynő nem a szépsége miatt akarja eltenni láb alól Hófehérkét, hanem politikai okokból. "Hófehérke a nép vezére, és a Királynő ezt nem tűrheti" magyarázza a hősnőt játszó Kristen Stewart. Csakhogy az a gubanc, hogy a leányzó félelmetes harcos is, ezért nem olyan egyszerű kinyírni, ráadásul a ráküldött vadász, akit Chris Hemwsworth alakít, még bele is szeret.

Origo Filmklub - Kristen Stewart kemény Hófehérke lesz

Fokozódik az egyszerre készülő két Hófehérke-film közti versengés: a napokban mindkét produkció megmutatta a Hófehérkéjét. Ez alapján most a Snow White and the Huntsman vezet: a Hófehérkét alakító Kristen Stewart páncélöltözete és a többi főszereplő megjelenése is azt mutatja, hogy egy a hagyományostól elrugaszkodó, sötétebb és tökösebb Hófehérke-filmet kapunk. A gonosz mostohát alakító Charlize Theron különösen lenyűgözően fest. A Brothers Grimm: Snow White Hófehérkéje (Lily Collins) sokkal inkább a hagyományos Hófehérke-vonalat követi megjelenésében, de legalább nem lesz egyforma a két film. A Lily Collins-féle film az USA-ban 2012 márciusában, a Kristen Stewartos 2012 nyarán kerül a mozikba - valaki sírni fog.

0 komment:

Megjegyzés küldése

newer post older post