Új képek régről valamint rövid hírek



6 komment
Még 2009-ből került elő 2 új kép, mikor a New Moon München-i promó útján épp Burberry cuccokat próbáltatnak Kristen-re (és Rob-ra). A régi jó JettStew. A nagyfelbontású képeket ITT tudjátok megnézni.


On the Road update. A film producere twitteren adta az infót, hogy a film nem lesz készen a Velencei filmfesztiválra, valamint az idei bemutatóban se reménykedjünk, azonban a 2012-es bemutató elég biztosnak tűnik egyelőre. Az előzetes nyár végén fogják bemutatni.

Új fotósorozat. A W magazinnak megerősítették, hogy a szeptemberi címlapon Kristen lesz. Valamint egy ékszer stylist épp tegnap tweetelte, hogy egy fotós megkereste őt Stew felékszerezésével. Vajon a kettő összefügg? Vagy egy újabb sorozat van készülőben?

Látogatás. Stew tényleg Torontóba ment mikor múltkor a LAX-on kapták le, ezúttal Rob Cosmopolis című filmjének forgatásán fotózták le ismét. A rajongói beszámolók szerint a páros közös négylábúja, Bear Pattinson Stewart is a helyszínen támogatta nevelője éjszakai forgatását. Pap Pictures.

Születésnap. Ismét lemaradtam a blog születésnapjáról (július 5.), így ezúton is köszönöm Nektek a kitartó látogatást, kommentelést (mostanában nagyon jók vagytok, csak így tovább :)), olvasást. Számok és érdekességek: 33. 670 látogató, 179 346 látogatás, 283 467 oldalmegtekintés. Átlagosan 2 percet töltötök az oldalon és 55,73% -otok a Mozillára esküszik. 216-an toljátok iPhone-ról valamint a többi Apple cuccon is szívesen nézitek a blogot (iPod, iPad), egyébként pedig van már mobilverziónk is, amit Innen érhettek el. A kedvenc bejegyzésetek a Stew cucc, Film letöltések és a Kristen Budapesten poszt :)
Valamint köszönöm Stew-nak, hogy 2 év után is még mindig ugyanolyan fantasztikusan nagyszerű ember és személyiség, aki miatt megéri a blogolás és büszkén ki tudom mondani, hogy szeretem és támogatom amit csinál. Love love. And REMEMBER. :)


via fiercebitchstew LJ, kristenvisuals.org

6 komment:

KRÉ at: 2011. július 8. 23:09 írta...

Huuu, hát akkor először is Isten éltesse a blogot és a munkádat, amiért azt hiszem hosszasan hálásak vagyunk / leszünk!!! És sokszor gondoltam már rá, hogy leírom, de igazán sehova sem passzolt nagyon, így most megragadom az alkalmat: nagyon bírom a stílusod, ahogy posztolod az infókat/ képeket/ videókat!! És hogy őszinte legyek, Kristen mellett ez a másik nyomós ok, ami miatt nap mint nap betekintek ide IS!! Valahogy mindig mosollyal az arcomon távozom!! Szóval tömören, Stew-módra: Oh boy, THANKS!! (thanks Dude ;)

Az On the Road miatt kicsit szomorú vagyok, mert már nagyon várok valami videóanyag félét. De akkor az már csak pár hónap!
A fotósorozatot kíváncsian várom :D És a látogatásnak meg szimplán örülök :) Remélem jól érezte magát arra északon.

A REMEMBER-re meg, hogy is felejthetném el, mikor ez a másik jelmondatom az életre Lady Gaga Born this way dalszövege mellett :) Bár Stew megint velősebben összefogta a lényeget!!

A másik videó meg annyira kedves!! És nagyon jól válogatott képek!! Köszönjük ismét a vidám körítést!! És csak így tovább!!

(Ja és pl iPod-nál is már,egy vagy két hete ez a mobilos verzió jelenik meg! Hiányzik a chat :( )

mesmerized at: 2011. július 8. 23:52 írta...

Gyáá, akkor Happy Birthday a blognak!!!
Csatlakozom Kré-hez, nem csak Stew személyisége a fontos, hanem sokat számit az is, hogy Annie, te is egy vagány klassz csaj vagy. :D Na és vicces! :D Úgyhogy hajrá, csak így tovább! Csajunknak pedig köszönjük a sok happeninget, a klassz szerepválasztásait (én az OTR-nak és a SWATH-nak is örülök), az egyedi stílusát és a beszólásait, aranyos momentumait. Go Girls!

Sziszi at: 2011. július 9. 8:04 írta...

Hi Ann!
Először is gratulálok az évfordulóhoz és nagyon-nagyon köszönöm a munkád.
Én is megemlítem, hogy az egyéni stílusod, ahogy tálalod itt nekünk a híreket-eseményeket még élvezetesebbé teszi számunkra a KSTEW-World-öt :)
Nagyon bírom, hogy minden bejegyzésnél bátran ki mered mondani - a nem mindig áradozó - véleményedet és nem csupán a tényeket közlöd. Klassz dolog azt olvasni, hogy még ennyi idő után is élvezed amit csinálsz és ugyanazt jelenti neked Kristen, mint eddig. Azt hiszem, ő eddig nem okozott csalódást nekünk, mert mindig hű önmagához amit mi nagyon bírunk, csakhogy az érdeklődés valamilyen szinten múlandó.
Csak bízom benne, hogy ezt a blogot folytatni fogod a BD 2 bemutatója után is és Kristen rengeteg jövőbeli szerepét meg tudjuk itt vitatni együtt.
Köszi az élményt!

lucca at: 2011. július 9. 13:09 írta...

Szia Annie! Nagyon gratulálok, a bloghoz és mert véleményem szerint ez Magyarország legjobb Stew-os oldala!És szerintem nem csak én gondolom így. Ti is kitesztek magatokért ennyi idő után is! A leglényegesebb pedig az,hogy nem kényszerből csináljátok hanem mert szeretitek ezt. Persze nem csak itt, hanem a Twinformon is.Nem utolsó sorban Kristen: tényleg igazi személyiség és ami a szívén az a száján!
UI.: A többit nem írom le mert egyetértek az előttem szólókkal :) Happy Birthday JustKstew:)

Annie at: 2011. július 9. 21:36 írta...

Awwww köszönöm Nektek :) Love love love you all.

Névtelen at: 2011. július 11. 23:27 írta...

Caroba

gratulalok...nagyon klassz oldal

a magazin lehetne a harpers bazaar( az egyik szerkesztöje beszelt rola, szeretnenek K-Stew-wal egy solo boritot) a W magazinos sorozat mar reg kesz van, az ilyen nagy magazinok honapokkal erlöbbre vannak...es nem hiszem hogy csak ez a ket magazin lenne, ahol kris szerepelni fog, de a jövö ev sokkal jobb lesz mert 3 film miatt is lesznek cikkek es interjuk krissel....
kicsit sajnalom velencet, mert kivancsi lettem volna ott mit mondanak kris mary lou-ra...valoban oscar eselyesnek tartjak...
de ha arra gonolok szegeny kicsikem forgat decemberig es promozik a BD miatt, igazan nem kell neki több teher....
mellesleg az OTR meg jobban vartam mint a BD....

Megjegyzés küldése

newer post older post