Lehetséges(?) SWATH jelmezek és W hír



1 komment
Kristen szeptemberi W címlapját az a Mert Alas és Marcus Piggott fotózta kik többek között Kirsten Dunst Bulgari kampányát vagy Madonna Interview sorozatát készítették. A W magazin a holnapi estére (nálunk kb. péntek reggel) ígérte a teljes cikket képekkel illusztrálva. Ezerrel várjuk.

Azt beszélik ezeket az Alexander McQueen által tervezett ruhadarabokat fogja viselni a filmben a Királynő és Snow. Az infó egyelőre nem megerősített és nem is értem, hogy ez hogyan röppenhetett fel, mivel ezek a ruhák a tervező 2008-as kollekciójából származnak, tehát ezer százalék, hogy nem a filmes produkcióra lettek tervezve. Bár tény, hogy baromi jól néznek ki és érdemes ráguglizni a teljes szettre, vannak benne lenyűgöző darabok (itt egy videó a ruhákról mozgásban - 1:07 és és 1:25 a két vörös).

Egy kis cast update: Snow édesanyját Liberty Ross fogja alakítani, az édesapját (a királyt) pedig Noah Huntley. Ujjujj de izgi.
~ @kstewartnews, @Wmag


1 komment:

mesmerized at: 2011. augusztus 10. 22:29 írta...

Áá gyönyörű ez a két ruha és ha nem is ezek lesznek a filmben, klassz, hogy felmerültek, mert legalább lehet bennük gyönyörködni. W címlap váróós. :)

Megjegyzés küldése

newer post older post