15 a 20 rövid interjú és Elle outtake-ek



0 komment
imagebam.comimagebam.comimagebam.com
+82
~kstewartfans, fiercebitchstew LJ, twilightpoison.com

Akárhányszor interjúztatom Kristen-t, mindig meglepődök milyen gyönyörű.

Tökéletes bőr egy csepp smink nélkül. Farmert, szürke pólót, tornacipőt visel, és bár megmaradt ugyanannak a Kristen-nek, most sokkal magabiztosabbnak tűnik, mint mikor 3 éve először beszélgettem vele a Twilight-ról. Akkor rettenetesen ideges volt és folyton fészkelődött a székében.

A karaktered rengeteg mindenen átesik ebben a filmben. Megházasodik, szexel, babája lesz és vámpírrá válik…
Tudom, épp ezért kellett két részre bontani (nevet).

Mi volt a legnehezebb a forgatáson?
A pillanat, amit már olyan régen vártam. Minden mozzanat, ami az előző részekben történt, a mostanit erősítette, hisz ott volt ez a nagy nyomás, mert annyi ember várja ezt a filmet és különösen az, hogy itt vannak ezek a hihetetlen ikonikus pillanatok a sorozatban, aminek mindenképpen eleget kell tennünk. Ettől kicsit féltem is, de ez így helyes, félni kell, mert a félelem ad erőt ahhoz, hogy meg tudj felelni a fontos feladatoknak.

Ezúttal mire számíthatnak a rajongók?
Én imádom az elejét, mert látod Edward-ot és Bella-t, akik nagyon jól érzik magukat és minden olyan könnyed és vidám első látásra, de Bella-nak sok problémával kell szembenézni, hisz férjhez ment, vannak nézeteltéréseik egymással és, hogy ugye ott a baba, Edward pedig el akarja pusztítani a magzatot/babát (nevet). És most először átváltunk Jacob szemszögére is.

Hogyan készültél fel a filmre?
Igazából ugyanazt csináltam, mint az eddigiekben. Stephenie nagyon részletes leírást ad az eseményekről a könyvekben, és ugye állandóan ott volt a forgatáson is, ami tök jó volt, mert ő ismeri a legjobban a karaktereit. Én csak fogtam a legjobb részeket a könyvből és megpróbáltam eljátszani a szerepet.

Mi a kedvenc részed?
Az esküvő, mert mindenki alig várta, hogy leforgassuk és részben olyan igazinak éreztem, nagyon érzelmes volt.

Mit mondhatsz el a szex jelenetről?
Istenem! A szex nagyon nagy dolog volt. Annyi minden történik: az esküvő, az első alkalom és a szülés. A szex jelenetet majdhogynem a legelején vettük fel, szóval hála istennek elég gyorsan túlestünk ezen a részen.

Majdnem a legelején?
Igen, az első jelenetek közt volt, amit felvettünk. A két filmet egyszerre készítettük, de én csak az elsőről beszélhetek - a vámpírszexet sokkal különbben kellett megmutatnunk és mivel ezt is egyidőben vettük fel, szintén nagy dolog volt. Ami a vicces dolog, hogy a könyvben ez nem volt kifejtve, szóval improvizálhattunk.

Színészként nehéz volt ezeken a jeleneteken Rob-bal dolgozni?
Igen, fura volt ezeket csinálni. A végén nem is éreztem, hogy szex jelenetet forgattunk volna, mert mindketten olyan kényelmetlenül és bizonytalanul éreztük magunkat, végülis ez egy nagyon intim dolog. Van néhány fura közeli és mindenki olyan sokat vár ezektől a jelenetektől.

Akkor a szülés viszonylag könnyű volt, igaz?
Ó, ugyanolyan nehéz volt. Ez a három dolog: esküvő, szex, gyerek, nagyon nehéz volt.

A saga jövőre véget ér, mi fog a leginkább hiányozni?
Hülyének fog tűnni, ha azt mondom minden, de ez az igazság. Az egész élmény, a munka Taylor-ral és Rob-bal, meg hogy nem lesz többet közös jelenetünk. Annyira fura lesz, hisz olyan sok időt töltöttünk ezzel az egésszel. Ugyanakkor itt a vége, nincs több teendő és ez rendben van így.

0 komment:

Megjegyzés küldése

newer post older post