2 új szerep a láthatáron?



0 komment
A Breaking Dawn filmszalagja alig száradt meg, az On the Road még ki sem jött, a SWATH gőzerővel készül, de úgy tűnik Kristen sem fog pihenni a közeljövőben. A New York Times egy új és egy régi/új projekttel kapcsolatban is Stew nevét emlegette, melyek az alábbiak:

- A Taxonomy of Barnacles (Barnacle-ék rendszertana)
Galt Niederhoffer novellája alapján
Műfaj: vígjáték

További szereplők: Anne Hathaway, Jeff Bridges, Maggie Gyllenhaal - nem megerősített szereplők

A 6 Barnacle nővér a különc, fogadott apjuk tudományos kacatjaival zsúfolt, de mesés Fifth Avenue egyik lakásában laknak. Most, hogy mindegyik nővér elért egy bizonyos kort, az apa versenyt hirdet: az a lány, amelyik a legnagyobb dicsőséget szerez a Barnacle névnek, örökli a vagyont, a többi pedig mehet a híd alá. Stewart Beth Barnacle-t, a drogos lilahajú leszbikust alakítja, aki egy viszonzatlan szerelemtől szenved.


- Man Under/Backwoods/The Devil'spool

További szereplők: Colin Firth, Julianne Moore, Chloe Grace Moretz

Erről a filmről már korábban is volt pletyka (az Oscar party táján röppent fel, mikor Kristen-ről és Julianne Moore-ról közös képet készítettek). A sztoriról annyit tudni, hogy egy szétszakadt családról szól, akik ismét egymásra találnak egy múzeumi kiállítás kapcsán, melynek középpontjában a róluk készült képek állnak.
A film, mint látható több átkeresztelésen átesett, a rendező a legutolsó pletykák szerint még mindig Moore férje, Bart Freundlich.

~ via TheNewYorkTimes Movies, kstewartfans LJ

0 komment:

Megjegyzés küldése

newer post older post