B2B: Csilliónyi új Breaking Dawn Pt. 1 still



0 komment

A "nemlétem" alatt a történések is megcsappantak, az utóbbi hétben leginkább a maradék Breaking Dawn jelenetfotókat csepegtette a Summit, illetve kaptunk egy bővebb betekintést a Carolina Herrera által megalkotott menyasszonyiruháról, videók és plusz infók formájában:
- 6 hónapon át négy varrónő segéd dolgozott a ruhán, melyet külön Kristen-re szabtak
- a hátrészen 152, a ruhák két ujján 17-17 gomb található
- a tervezőnő elmondása szerint, mikor Kristen felpróbálta a ruhát és meglátta magát a tükörben nagyon meghatódott:
"Abban a pillanatban nem filmbéli karakter volt vagy színésznő, hanem egy menyasszony, méghozzá a boldog fajta. Mindig fontos, hogy boldoggá tegyük a leendő arát és ebben az esetben ezt nagy örömmel tettem."
Herrera-val a Vogue beszélgetett a ruha kapcsán, illetve két videóban ( 1 | 2) is mesél a megalkotás folyamatáról.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

És ha már ruháról van szó: emlékeztek még arra, mikor számba vették a lehetséges tervezőket akik skicceket készítettek az általuk elképzelt Bella ruháról? Jobban örültetek volna az egyik ott látott darabnak vagy egy teljesen mást képzeltetek el? Egyáltalán meg voltatok elégedve vele? Plusz volt e kiugróan kedvenc outfit a BD Pt. 1-ből? Én személy szerint az első esküvői ruhát jobban preferáltam, valamint a skiccek közül a Monique Lhuillier darab nagyon szép és sok hasonlóságot mutat a végül filmbe került változattal (gombos hát, rafinált hátmegoldás, alakot követő fazon). Egyéb outfit téren a legelső jelenetben látható bőrdzsekis összeállítás remek volt és hát nem hiszem, hogy panaszkodni tudnék a cuki kis hálóingekre :) Egyébként Renee lila ruhája is csodásra sikerült, imádtam, hogy kicsit uszályos jellegű volt az alja és az anyag esése is istenien illett hozzá.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
~ via Vogue.co.uk, kstewartfans LJ

0 komment:

Megjegyzés küldése

newer post older post