Hófehér és a Vadász előzetes felirattal



0 komment
Az már most biztos, hogy magunk alá fogunk csinálni a moziban a gyönyörűségtől. Mindenre számítottam, de ilyen látványvilágra aztán abszolút nem. Charlize baromi jól néz ki és ami nagyon tetszik, hogy egyáltalán nem Kristen-nel próbálják meg eladni a filmet, ez az első ízelítő legalábbis ezt sugallta, tőle nem is hallhattunk benne egy sort sem. A felirat/szinkron téma még nagyon nagyon korai, de ha abban a kegyben lesz részünk, hogy eredeti hangján élvezhetjük a filmet, ne lepődjetek meg, ugyanis Stew elvileg brit akcentust fog használni, ezt Charlize beszédén is lehet kicsit érezni. A film itthon a Hófehér és a Vadász címet kapta.
Emlékeztek még a legelső forgatási képekre amiken a zászlós lovasok voltak az erdőben? Ezzel nyit az előzetes, plusz a nemrég forgatott tengerpartos részekből is vágtak már be részeket. Nem semmi milyen tempóval haladnak. És az biztos, hogy ez a két csaj szét fogja szedni egymást a vásznon.



Kivágott képek (kstewartfans LJ):
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

0 komment:

Megjegyzés küldése

newer post older post