SWATH promó: Today Show



0 komment
A héten Carlize és Kristen New York-ban vendégeskedtek a Today Show miatt, ahol a Snow White-ról meséltek. A műsor első felében az új megközelítésről esik szó:
Charlize: Nem mondanám sötétebbnek. Mi megpróbáltuk egy földhöz ragadtabb szempontból megközelíteni ezt a történetet, bár igen, vannak benne ilyen elemek is. De ez leginkább egy nagyszabású, akciódús film.
Kristen: Igen, ez egy ilyen film, de sosem volt az az érzésem, hogy ez csak a harcos, női karakterről szól.
Charlize: Mikor olvastam a forgatókönyvet nekem is azon járt az eszem, hogy ez miért nem jutott nekem eszembe? Annyira magától értetődő volt az egész. Ezt a történetet remekül el lehet helyezni ebben a környezetben.
Kristen: Te is részese akarsz lenni az ügyüknek. Úgy mint minden jó forgatókönyvnek köszönhetően, ez is előhozza belőled azt, hogy te is ugyanúgy akarsz cselekedni, mint a karakterek, hiszel bennük, még annak ellenére is, hogy tudod, ez csak egy mese ami egy nem valódi világban játszódik.
Szóba került a másik Snow White film is, amit leginkább a Coca-Cola-hoz és a Pepsi-hez hasonlított Charlize, mivel bár az alaptéma hasonló, de a célcsoportok eltérőek.

0 komment:

Megjegyzés küldése

newer post older post