Kristen ismét Jay Leno Show-jában



3 komment
Stew számára a Swath promója miatt megkezdődtek az elmaradhatatlan TV Show-s szereplések, melynek első állomása a már jól ismert Jay Leno Show volt. Visszajáró vendégként ezért már nem nagyon tudnak érdekfeszítő beszélgetésekbe bonyolódni, általában az aktuális általánosságokról beszéltek.
Kristen áprilisi születésnapja kapcsán merült fel, hogy ő nem szereti a nagy felhajtást az ilyen ünnepekre, meghittebb körben ünnepelte mostani 22. születésnapját, ami bevallása szerint jól sikerült. (A felvételen részt vett egy lány, aki megosztotta twitteren, hogy az interjút megvágták, Jay-nek volt egy olyan kérdése, hogy melyik volt a legjobb szülinapja, de Kristen hezitált, nem akarta megosztani ezt a privát élményét (a lány valamiért a Budapesten Rob-bal eltöltött ünneplést érezte levegőben lógó válasznak), így elkezdett hümmögni, mire Jay bedobta a 21. vagy 18. szülinapot. Kristen erre rögtön rácsapott és a 18-at nevezte meg, ugyanis ekkor lett hivatalosan nagykorú és végre dolgozhatott 8 órát egy nap. Mivel a születésnapja a Twilight forgatásán érte kapott egy tortát is, aminek óra alakja volt.) A Breaking Dawn utóforgatások is szóba jöttek, mivel Kristen épp Vancouver-ből jött vissza. Megtudtuk, hogy az utóforgatás (egyik?) tárgya az első vadászat volt, ahol sajnos Stew megsérült, egy szúrt seb keletkezett a lábán/talpán, ezért is viselt a műsorban lapos talpú cipőt. A BD-vel kapcsolatban szó esett a gyerek bábukról, amikkel a kis Reneesme-t kellett helyettesíteni néhány jelenetben. Stew elmondása szerint kicsit ijesztőek voltak azok a parókás bábuk, főleg mikor az arcát simogatták azokkal a műkezekkel.
A Snow White-ról semmi újat nem lehet hallani, a lovaglás kapcsán Kristen megemlítette, hogy nagyon félt az egésztől, mivel kisebb korábban egyszer leesett a lóról és megsérült a könyöke. De mivel a szerep megkövetelte a lovaglást, kizárta a fejéből a kis hangokat és eljárt gyakorolni. És bár sikerült legyőznie a félelmét, nem kedvelte meg a dolgot túlzottan, mindig alig várta, hogy leszálljon a hátasról.
A filmszerepek kapcsán szóba került legeslegelső szerepe, amit a Flinstone család élőszereplős verziójában kapott, a videóban be is mutatják Kristen nagy debütálását, aminek köszönhetően láthatjuk, milyen ügyesen dobál karikákat BabyStew valami ősemberre :)

HQ képek
image host image host image host

Videók:




via kristenstewartfan.us,

3 komment:

Névtelen at: 2013. május 21. 14:40 írta...

It's very trouble-free to find out any topic on web as compared to textbooks, as I found this piece of writing at this web page.

My site Psn Code Generator

Névtelen at: 2013. június 2. 11:00 írta...

I know this web page provides quality depending articles and other information, is there any other web page which presents these things
in quality?

Feel free to visit my weblog - candy crush saga hack

Névtelen at: 2013. június 8. 0:09 írta...

Hi there, I discovered your blog by means of Google at the same time as looking
for a similar topic, your site got here up, it seems good.
I have bookmarked it in my google bookmarks.
Hi there, just changed into alert to your blog via Google, and found
that it's really informative. I am gonna be careful for brussels. I will appreciate should you proceed this in future. Numerous folks will probably be benefited from your writing. Cheers!

my page; your anchor text

Megjegyzés küldése

newer post older post