Casting hírek



0 komment
Pár napja a Variety közölte a hírt, hogy Kristen kiszállt a Cali-ból, amelyet most nyár végén kezdtek volna forgatni Nick Cassavetes rendezővel. A projekt elvetésének okát egyelőre nem indokolták meg.

Viszont lehet nem maradunk új Stew film nélkül, azt beszélik, hogy valószínűleg szerepelni fog a Lie down in darkness filmadaptációjában. Ezt a könyvet és szerepet korábban az amerikai Elle interjújában is megemlítette:

“Olvastad a Lie Down in Darkness-t?” kérdezi Stewart izgatottan. “Életemben mindennél jobban szeretném Peyton-t eljátszani. Borzasztóan akarom." Peyton éleseszű, gyönyörű, öngyilkoshajlamú, nárcisztikus, az apja pedig vadászik utána. De a 22 éves Stewart ennél bonyolultabbnak látja. “Haver, a csaj baromira élvezi! Szerelmes belé. Mármint úgy értem, azt hiszem szereti. De ez nem a pasi hibája. Ők aztán tényleg egy elcseszett família!”
A William Styron 1951-es novellája alapján készülő filmet a Crazy Heart-ot jegyző Scott Cooper fogja rendezni. A cselekmény az 50-es évek Virginiájában helyezkedik el, ahol Kristen egy diszfunkcionális és felbomlóban lévő család lánygyermekét, Peyton-t fogja alakítani. Peyton-t folyton fejlődésben visszamaradott húgához, Maudie-hoz hasonlítgatják, de a lány hihetetlen szépsége féltékenységre készteti frigid anyját és felkelti apja alkoholmámoros, vérfertőző vágyát. A könyv magyar nyelven is megjelent, Feküdj le sötétben néven kereshetitek az internetes könyvesboltokban.

Ez a szerep még egyelőre nem 100%-os, a produkció még nagyon a kezdeti szakaszban tart és a forgatás is legkorábban csak jövő évben fog elkezdődni.
via Vulture, Collider

0 komment:

Megjegyzés küldése

newer post older post