OTR korai forgatókönyv és a rendező Kristen-ről



0 komment

Mint már korábban említettem az On the Road-ot többször próbálták nagyvászonra vinni, ez azonban eddig nem jött össze. De mivel ugye dolgoztak a projekten a forgatókönyvet megcsinálták, itt egy 2005-ben készült verziót tölthettek le, természetesen angolul.

Valamint a brazil médiában megjelent egy rövidke cikk, ahol a film rendezője nyilatkozik Kristen-ről:
"Mióta Kristen Stewart részvétele megerősítést nyert az On the Road című filmben, Walter Salles rendező mondott pár dícséretet a színésznőről. Elmondása szerint 2 évvel ezelőtt ő kereste meg Kristen-t azzal, hogy szerepeljen a filmben, miután teljesen lenyűgözte az Into the Wild-ban nyújtott alakítása. Szerinte Kristen a történet minden mélységét ismeri és hogy az évek során, amíg a filmet próbálták megalapozni, végig hű maradt a projekthez. Nem fél kockázatot vállalni, főleg ha egy olyan szerepről van szó, amihez hevesen ragaszkodik. Salles szerint ez azért is becsülendő, mert sokkal nagyobb filmek szerepét is elvállalhatta volna, de ehelyett ő végig kitartott emellett az elég alacsony költségvetésű darab mellett."
via

Ui: nagy valószínűséggel ez volt az a szerep, amiről anno Kristen a Moviefone-os Rob-Stephenie interjúban beszélt. Akkoriban említette meg, hogy lehetséges, hogy egy irodalmi szempontból nagyon ikonikus filmben fog szerepelni és borzasztóan izgul miatta.

0 komment:

Megjegyzés küldése

newer post older post