Kristen a magyar Cosmo-ban



5 komment
Gratulálok Návai Anikónak a sok hülyeségért és kamuzásért.
A szkennekért köszönet szabani-nak! Jobb klikk-kép megjelenítése a nagyobb méretért.
KepHost 2.1 - KepfeltoltesKepHost 2.1 - Kepfeltoltes

5 komment:

Névtelen at: 2010. június 20. 22:10 írta...

hát, köszönöm ezt az élményt....:) návai egyre idiótább lesz...:D

Nikki at: 2010. június 21. 16:02 írta...

Jesszus..... Annie szólj majd lécci, hogy mit írtak vissza XD

Annie at: 2010. június 21. 16:08 írta...

Biztos vagyok benne, hogy nem fognak visszírni. Anno a fókusznak is írtam nem egyszer h ejtsék már ki Kristen neét legalább egyszer az életben helyesen, de onnan se jött válasz. Írjatok a Cosmo-nak ti is, hátha több ember írására jobban odafigyelnek :)

Névtelen at: 2010. június 21. 17:45 írta...

Sziasztok,
sztem is, ez tényleg sántít... Kristen nem azt nyilatkozta az egyik Elle-ben, hogy sosem "olcsósítaná el" úgy a kapcsolatait, hogy beszél róluk?? Én ezt el nem hiszem, hogy csak így rákérdezett, vannak-e bulihelyek nálunk! Ezzel lényegében beismeri, de aztán mégsem? Kristen - már amennyire ismerjük nyilvános megnyilatkozásai alapján - egyáltalán nem ilyen sztem, sőt. Védi azt, ami fontos neki - teljesen jogos. Ekkora hülyeséget... Egyébként miért írtál a Cosmónak Annie?

Zsófi

Annie at: 2010. június 21. 17:55 írta...

Megkérdeztem tőlük, hogy ez a beszélgetés mikor történt illetve hogy van e valami audiófelvétel vagy egyáltalán fénykép ami az interjú valódiságát bizonyítja, mert hogy Kristen ezt a bulihelyes cuccot tuti, hogy a száján ki nem ejtette meg a többi részével kapcsolatban is vannak fenntartásaim... De mondom, úgyse fognak válaszolni. Ha Ti is írnátok neki ide küldjétek (én is ide írtam, de ha vki talál másik mail címet szóljon és küldök oda is): cosmopolitan.hu@sanomabp.hu

Megjegyzés küldése

newer post older post