Stew a keresztanyaságról, diétáról és műhasakról



5 komment
A Twilight Saga következő része a Breaking Dawn, melyben Kristen karaktere, Bella Swan anya lesz. Viszont a valóság az, hogy a színésznőnek ezt nem könnyű megérteni.

"A legjobb barátomnak épp most született kisbabája. Egykorúak vagyunk, így aztán én lettem a keresztanyja ami... őrület." Mikor megkérdezték, hogy ez az élmény segíti e abban, hogy jobban előjöjjenek a saját anyai ösztönei, így felelt: "Valójában egyre inkább kezdek rájönni, hogy fogalmam sincs az egészről. Mármint látom, hogy mi a helyzet meg minden, de egyfolytában arra gondolok, hogy 'Úristen'."


Bár a Breaking Dawn kezdéséig még hátra van pár hét Stewart már javában megkezdte az előkészületeket a filmre. A rendező Bill Condon számtalan megbeszélésük volt és ideiglenesen a kedvenc ételeit is száműznie kellett a diétája miatt.

“Annyira megennék most egy sajtburgert, de mivel pár hét múlva vámpír leszek [muszáj lesz formában lennem]” meséli a Topanga étteremben egy vegaburgerrel a tányérján. Viszont az első részben ennek a diétának az eredményét még nem fogja tudni megmutatni.

“Baromi terhes vagyok az első részben,” mondja Stewart. Az utóbbi hetekben már a műhasakat is felpróbáltatták vele. “Igen, hordtam őket. Nagyon durva. Voltak igazítások is és egyre csak nagyobb és nagyobb lesz [a has]. A végére már akkora lesz, hogy az már nem is emberi. Már fájni fog Bella-nak. Lesznek rajta striák/csíkok meg zúzódások.”

OMG. ÉN BAROMIRA NEM AKAROK ILYENEKET LÁTNI. ÉN A SZÜLÉST SE FOGOM TUDNI VÉGIGNÉZNI. ÉN NEM AKAROK GYEREKEEEEET!!!MIÉRT NEM HASZNÁLTÁL GUMIT EDWARD???MIÉÉÉÉRT???FAKING FAAAAAK.

5 komment:

mesmerized at: 2010. október 21. 3:29 írta...

Számomra már az is meglepő, hogy egy vámpír hogyan csinálhat gyereket :D

KRÉ at: 2010. október 21. 8:34 írta...

Nagyon érdekes lesz Stew anyuka szerepben!! Bár valóban érdekes a kérdés, hogy mindez hogyan is sikerült!! Ez azt hiszem nagyon sokaknak a fejében felmerült, és ennek hála született meg a Twilight - Simple Logic néven futó képecske:
http://dailyshite.com/wp-content/uploads/2010/07/Twilight-Simple-Logic.jpg

Vicky at: 2010. október 21. 9:51 írta...

én örülök hogy lesz baby, mikor olvastam, valahogy így volt kerek az ő történetük. :)

Kim at: 2010. október 21. 16:56 írta...

jáj ne :D hát én sem vagyok annyira oda azért a szülésért, normál emberi szüléstől is rosszul vagyok, nem ám ilyen bordatörős vért ivós papás szüléstől xD remélem nem kapjuk permier plánba :D

ParanoidAndroid at: 2010. október 25. 17:38 írta...

huhh, ezek szerint nem csak én vagyok ezzel így :D

Nekem a könyv Bellája sokkal másabb mint Kristen Bellája. Jól el tudok vonatkoztatni.. A könyvbeli Bellának nem zavart a szülése.. Kristennél egyszerűen nem áll jól :D:D
De ettől még baromi kíváncsi vagyok hogy fogja játszani és drukkolok neki. Elég nehéz lehet úgy eljátszani, ha még a gondolata is távol áll tőled :)

Megjegyzés küldése

newer post older post