WTTR press junket - videók



3 komment
Korábban már jeleztem, hogy ma tartották a Welcome to the Riley's sajtónapját így ennek rendje s módja szerint már szépen elkezdtek szállingózni a videók. Az Access Hollywood és az ET videót raktam be ebbe a bejegyzésbe (összefoglalással), de lesznek még folyamatosan, szóval akinek már hiányzott Stew pofija az gyorsan gyorsan kattintson azokra a play gombokra!!

Az ET rövid interjúrészletéből megtudhatjuk, hogy Rob tök jól van, nagyon izgatottak a Breaking Dawn miatt. Baton Rouge-t is nagyon élvezik, mivel New Orleans csak egy órányira van onnan, amit imád és tuti, hogy majd át fognak ugrani pihenni. Megemlíti a szokásos sablondumát, hogy mindenki azzal jön, hogy ők egy család és nagyon közel állnak egymáshoz blabla, ami egyébként tényleg igaz, mindenki remekül el van mindenkivel. A BD-vel kapcsolatban annyi, hogy ugye már mindenki tudja mi lesz a történettel, Bella-nak meg lesz a maga kis családja és Stew már nagyon várja a kisbabát.

--------------------------------------
Az Access H. első videójában még mindig a Breaking Dawn a téma, Kristen szerint totál a véletlennek köszönhetően lettek olyan szerepei a Twilight filmek között amik nagyon eltérnek Bella-tól, nem tudatosan választott ezen szempont alapján, hanem csak azt tartotta szem előtt amit általában: hogy olyan karaktert játszhasson ami érdekli. Kristen nagyon nagyon izgatott a BD miatt és örül, hogy végül 2 részben oldják meg ezt az egészet. Bella karakterénél arra fog összpontosítani, hogy mivel vámpírrá válik, meg tudja ragadni a lényegét, elvégre ő lesz a legerősebb vámpír és ez az átváltozás jót fog tenni neki, egyfajta beteljesülése lesz az életének. 3 hét múlva kezdődik a tényleges forgatás.

--------------------------------------
A második videóban már végre a WTTR-ről is szó esik, a karakterről elmondja, hogy láthatóan nagyon megtört és folyamatosan küzd valami ellen, valamint nagyon magányos, de ennek ugye vége amikor találkozik Doug-al, aki felkarolja őt. Tulajdonképpen nem csak ő talál egy családra, hanem ő is megmenti a házaspárt, akiknek szintén széthullóban van élete, mert nem tudnak túllépni a lányuk halálán. Kristen elmondja, hogy azért volt fontos, hogy jobban megismerje ezeknek a sztriptíztáncosnőknek a világát, mert ő ugye sosem csinált még ilyet és nem akarta csak simán megjátszani magát anélkül, hogy tudná, hogy a valóságban milyen sorsa van ezeknek a lányoknak. Nem akarta ezt az egészet úgy ábrázolni, mint egy sztriptízes tündérmesét. Ezeknek a lányoknak nagyon hasonló a történetük, ami a normál embert visszatartja attól, hogy ilyesfajta munkát csináljon, az nekik már nincs meg, ami nagyon szomorú és tulajdonképpen már nem is érdekli őket semmi más csak maguk és hogy valahogy meglegyenek, megkeseredettek. A forgatás előtt 2 hetük volt összehangolódni James-el és Melissa-val, de ezen könnyen túl estek.

3 komment:

Névtelen at: 2010. október 18. 23:39 írta...

... akinek már hiányzott Stew pofija ... - ez nagyon cuki bejegyzés volt, köszönjük !!!
Szisz

KRÉ at: 2010. október 19. 8:58 írta...

Nekem hiányzott már, szóval köszi :D
Imádom, amikor nyilatkozik :)

Anett at: 2010. október 19. 19:59 írta...

Nagyon jó hogy összefoglalod hogy mit mond benne mert én nagyon keveset értek belőle. Szóval köszönöm.A riporter egyből bele a közepébe: hogy van Rob?? ez tetszett!!

Megjegyzés küldése

newer post older post