The Runaways dvd visszaszámlálás - 2 nap



2 komment
A nagy WTTR őrületben ne feledkezzünk meg egy nagyon fontos hazai eseményről, a The Runaways itthoni dvd megjelenésről!! A bookline.hu-n már előrendelhető (nekem már a kosaramban figyel)!

2 komment:

KRÉ at: 2011. január 12. 16:42 írta...

Annie én a véleményedre lennék kíváncsi, meg mindenkiére, akinek vannak ilyen jellegű tapasztalatai. Bevallom kevés filmre vagyok rákattanva már a megjelenésekor, és azt hiszem ez egy nem olyan nagy számban kiadott film lesz kis hazánkban (bár fene se tudja). Szóval arra lennék kíváncsi, hogy ilyen Media Mark, Saturn és hasonló helyeken szerintetek milyen eséllyel lesz már holnap kapható a film? Vagy jobban járok ha regisztrálok Bookline-ra? :)
Előre is köszi a segítséget.

Annie at: 2011. január 12. 16:48 írta...

Szerintem holnap még nem lesz kint ilyen helyeken (lehet nekem se fog megjönni bookline-ra mert még nem küldték az e-mailt róla...) Valószínű kell egy kis idő a boltoknak mire felkerül a polcokra, rendszerekbe, így én azt mondanám, hogy jövő héttől érdemes utána kajtatni boltokba (én csak hétfőn tudom átvenni az enyémet ha megjön addig - ha nem, akkor vagy én is nézelődök vagy megvárom a bookline-t)

Ha valakinek sikerül vmelyik boltban beszereznie a héten az dobjon kommentet és odazarándokolunk :)

Megjegyzés küldése

newer post older post