Stew Vogue interjúztatójának jegyzetei



1 komment
5 kérdés Eve MacSweeney-hez (riporter) a februári címlaplányról

Vogue: Hol beszélgettél Kristen-el?

Mivel most kezdte el a Twilight Saga: Breaking Dawn majd egy évig tartó 2 részes fináléjának forgatását Louisiana-ban, Baton Rouge-ban, ezért oda mentem, hogy lássam. Ez egy egész kis városka, úgyhogy azt gondoltam milyen jó lesz, Kristen majd körbevezet és beülünk az ottani kedvenc helyeire. De tévedtem. Totálisan félrebecsültem, hogy milyen nehéz neki anélkül elmenni valahová, hogy megrohamoznák. Az egyik barátjának az elkerített magánbirtokán találkoztunk, de még itt is ha csak a távolban felfedezni vélt volna egy tinilányt is, abszolút levágta volna magát a földre, hogy észre ne vegyék.

Vogue: Mi volt az ami meglepett vele kapcsolatban?
Mivel saját bevallása szerint is ő már nem lehet az a „csak egy átlagos lány a boltban”, ezért elég meglepő hobbijai lettek. Szeret golfozni (lehetőleg üres helyen, kevés emberrel körülvéve) és remek önképző szakács tanonc. Elmondása szerint nagyon sok szakács magazint olvas és a főző show-kat is előszeretettel nézi. Mikor találkoztunk egy fantasztikus sertéshús falatos tortilla levest készített mindenféle körítéssel. Isteni volt!


Vogue: Mit tudtál meg a divathoz való hozzáállásáról?
Nagyon jól érezte magát a Proenza Schouler fiúkkal a fotózás alatt és az öltözködésében is határozottan látszik az a fiatalos szellem amit képvisel, pl. hogy inkább a rövidet választja a hosszú helyett. Mikor egy eseményre készülődik, szereti a spontán dolgokat – a stylist-ja mutat neki 3-4 ruhát és ő épp azt választja, amit abban a pillanatban a legjobbnak érez.

Vogue: Hogy érez Bella Swan szerepével kapcsolatosan?
Kristen nagyon komolyan veszi a kötelezettségeit a Twilight rajongókkal kapcsolatosan, mert tudja, hogy milyen fontos a számukra, hogy az a Bella aki a vásznon megjelenik hű legyen a könyvekhez, melyeket folyton olvas és újraolvas a forgatásokon. Viccelődött a brazíliai mézeshetek forgatásáról is, melyről egyébként nemrég érkezett vissza. Mikor épp Edward kedvére próbált tenni egy szexi hálóingben, a stáb folyton siettette, hogy „rázza fel kicsit jobban” a dolgokat. De ő azt mondta: „Aaaah ne már! Ezt nem tehetem meg. Az teljesen ellenkezne mindazzal amit eddig eljátszottam (Bella-ként)”.

Vogue: Mesélt neked a magánéletéről?
Kristen nem fog Robert Pattinson-ról beszélni, ami szerintem egy nagyon okos dolog tőle, mert ha elkezdené, sosem érne véget (a kérdezősködés). Elmagyarázta hogyan tudja megőrizni hidegfejűségét azzal, hogy „kiépíti a saját ember-kerületét” maga körül, így jól érezheti magát anélkül, hogy a ráerőltetett hírnév velejárói kényes körülményeket teremtenének. Összetartó és stabil család veszi körül és nincs elszállva magától, mindezzel együtt szenvedélyes viseltetik a színészet iránt és intelligens, mert pontosan tudja hogyan használja jó célokra az elért sikereit. Azt tervezi, hogy megpróbál segíteni az otthonról elszökött fiataloknak, hogy ismét talpra tudjanak állni – ez a téma különösen közel áll a szívéhez miután eljátszotta ezt a szerepet a Welcome to the Riley’s-ban.

1 komment:

mesmerized at: 2011. január 19. 20:31 írta...

Köszi Annie! Nagyon szimpatikus Kristen hozzáállása. Eddig is bírtam, most még jobban csipázom a csajt. :D

Megjegyzés küldése

newer post older post