Az elmúlt napok eseményeiről



11 komment
Vérzik a szívem.

Egy 22 éves lány elkövetett egy nagyon nagy ostobaságot. Mindenki saját értékrendje szerint dönti el, hogy mi a véleménye erről az egészről, azonban úgy gondolom ítélkezni nincs jogunk sem Kristen, sem Rupert felett. Egy megcsalás mindig nagyon egyértelműnek és egyszerűnek tűnik külső szemmel nézve, de az esetek nagy részében ez egyáltalán nem így van. Mind követünk el hibákat az életben, melyekre megbocsátást vagy kapunk vagy nem. Borzalmas érzés ez az összes résztvevőnek és nagyon fájdalmas, amit nem lesz egyszerű feldolgozniuk, és ezt a nyilvános meghurcolás sem fogja megkönnyíteni. Nekem is fáj. Rajongók millióinak fáj világszerte. Sajnálom Rob-ot, amiért át kell élnie ezt a helyzetet, sajnálom Kristen-t, akin a fél világ fog csámcsogni e miatt a botlás miatt, sajnálom Rupert családját.

Egy fél kérdésig megfordult a fejemben, hogy abbahagyjam e a blogolást. Személy szerint én mindig is követtem Kristen magánéletét, de a blogon igyekeztem erről a legminimálisabban hírt adni. Nem tudom elítélni őt. Álszent lennék ha megtenném. Rossz dolgot cselekedett, amivel hihetetlen fájdalmat okozott rengeteg embernek, de biztos vagyok benne, hogy többet érez a sajnálatnál és szégyennél. Amellett, hogy ez megtörtént, ő még mindig ugyanaz az intelligens, különc, tehetséges lány, akit megkedveltünk. Tudom, hogy a rajongók nagy része becsapva és elárulva érzi magát, de azt sose feledjük, hogy az ő életéből mi csak egy szeletet ismerünk és nem látunk mindent. Én nem akarom ezt a 3 évet így és itt, ezzel befejezni. Remélem ők ketten sem fogják, vagy legalább átgondolják az érzéseiket. Úgy érzem, mintha a nagyon közeli barátaimmal történt volna mindez, amire gyógyulást nekik is és nekünk is csak az idő fog majd hozni.

Sokat tudnám még ragozni és taglalni a történéseket, de a miértekre sosem fogunk választ kapni, ezért nem marad más csak a beletörődés és a választás, hogy miként tekintünk rájuk ezek után.
Remélem Rob és Kristen is meg tudja hozni majd azt a döntést, amivel a legjobbat teszik maguknak és egymásnak, jelentse ez akár azt, hogy továbbfolytatják vagy akár külön válnak. Ők is és mi is nehéz időszaknak nézünk elébe, ami mindent megváltoztat. Az élet már csak ilyen.

Vérzik a szívem.

11 komment:

Amelia at: 2012. július 26. 20:25 írta...

Tökéletesen egyetértek veled, én is pont így gondolom, és örülök ,hogy végre valaki reálisan látja a dolgokat és nem csak azt ,hogy "úúú mekkora egy r***c". Úgy tartom mindenki követ el hibákat, hisz emberek vagyunk, az ilyen hibáinkból tanulunk okulunk. Kristen csupán 22 éves előtte még az élet és ez egy jó tanulság lesz számára minden bizonnyal. Emellett a megcsalás valóban összetett dolog, hisz a másik félnek is tennie kell valami olyat amitől a partnere egy másik személy karjaiba fut. Mi rajongók nagyon keveset látunk az ő kapcsolatukból, így nem tudjuk milyen problémáik voltak vagy éppen mi vezetett ehhez.

Dorothy^^

Névtelen at: 2012. július 26. 23:54 írta...

Én is egyetértek veletek, mert ez sosem lehet csak és kizárólagosan az egyik fél hibája és ők is ugyanolyan emberek, mint mi.
Azért egy dolog nem hagy nyugodni (bocsánat ha ezzel csak továbbfolytatom az egészet): Kristen nem egyszer hárította a magánéletével kapcs. kérdéseket, tudja hogy a fél világot ez érdekli, tudja hogy mindenhova követik a fotósok, mégis hogy lehet hogy éppen egy autóban ülve készülhetnek róla ilyen fotók???
Nem várok úgy konkrétan választ, csak benne ez a kérdés vetődött fel az ügy kapcsán, de komolyan vannak bennem kétségek afelől hogy ez igaz 100%-ban.

R

Sziszi at: 2012. július 27. 0:07 írta...

Nagyon sokat jelent, hogy megegyezően gondolkodunk. Pokoli nehéz lesz.

Névtelen at: 2012. július 27. 8:53 írta...

Nekem egy kicsit furcsa ez az egész. Annyira beállítottak a képek, ráadásul túl jó minőségűek. Robstent csak mostanában kapták le kétszer együtt, amikor már nem kellett annyira titkolózniuk a film miatt, de Krist és Rupertet nyomban leleplezték, ráadásul nyilvános helyen, fényes nappal. Ugye Kristen nemrég nyilatkozott arról, hogy milyen unalmas, tökéletes élete van, és hogy szeretné, ha valami történne vele (ezt amúgy ezt eléggé boncolgatják odaát). Ráadásul Rob nem tűri a csalást, bevallása szerint, akkor Kristen tudhatta előre, hogy nem fog neki megbocsátani. Nem azt mondom, hogy nem igaz az egészből semmi, de nagyon szagos az ügy.

Detti voltam :P

Nettibonzo at: 2012. július 27. 9:51 írta...

Nekem is....

twilightgy44 at: 2012. július 27. 21:54 írta...

Találgathatunk, de a negatív reklám is reklám... különben meg az ő dolga, ennyi.

mesmerized at: 2012. július 30. 14:33 írta...

Abszolút egyetértek. Én ettől még ugyanúgy kedvelem Kristent, bár az tény, hogy ez az ügy kicsit árnyékot vet rá, de ami a sajtón átmegy az már csak pár %-a az egésznek (tudom, hogy így megy ez, sajtósként dolgoztam. Aki csak ez alapján ítéli meg őt, az nem is szerette soha igazán.

Névtelen at: 2012. július 31. 12:52 írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
Névtelen at: 2012. július 31. 12:53 írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
Névtelen at: 2012. július 31. 12:54 írta...

több kép:
http://www.hawtcelebs.com/kristen-stewart-and-rupert-sanders-affair-pictures/

Névtelen at: 2012. július 31. 20:48 írta...

kezdek azzal egyetérteni hogy a negatív reklám is reklám, most még egy kis idő és elül az egész, aztán amikor lesznek a bemutatók mindenkit az érdekel majd, hogy hogyan viselkednek a vörös szőnyegen...elég nagy hírverés a filmnek ismét
Kristent pedig sajnálom, mert eléggé meghurcolják most, de a színészi képességeit tényleg nem ez alapján kellene megítélni.
R

Megjegyzés küldése

newer post older post