Breaking Dawn Pt. 1 press junket interjúk



0 komment

- Black Tree Tv (5:04, 2 BD jelenettel együtt)
Röviden: a nyomat ceremóniás téma: ilyen fiatalon ilyen nagy megtiszteltetés éri őket, a Twilight-ot, nagyon jó volt, főleg a két fiúval ezt véghez vinni - a már ismert cipő sztori. Kristen szerette volna, ha mind a 4 rendező is hagyhatott volna lenyomatot, mert olyan büszke rájuk.
BD: szintén a lerágott csont, sok minden történik, szülés,házasság, anyámkínja. Stew kedvenc esküvője a Szarvasvadász című filmben látható. Legelső sztár akiért odavolt: Natalie Portman. Mikor 11 évesen a Leon a profit nézte teljesen odáig volt, milyen jó színésznő.
Miért nézd meg: nagydumás fekete csávó, aki végre szórakoztatja is Kristen-t, iletve simán "lekutyázza" (dog).

- Clevver Tv (4:53, az interjú közben folyamatos bejátszások vannak)
Röviden: az esküvőt már 4 éve készítik elő, a forgatás legvégére tartogatták, nagyon valóságosnak tűnt. A ruhát ugye a jelenetek között rejtegetni kellett a kíváncsi szemek előtt, ezért Stew egy Volturi köpenyt hordott ilyenkor, amit nem szeretett annyira, mert mikor végre kezdte volna kényelmesen érezni a ruhát magán valaki mindig lerohanta és betakarta egy piros bársony köpennyel.
Stew úgy érzi, hogy csak Stepheni szereti annyira a Saga-t mint ő. Mikor áldását adta a szexjelenetre akkor nyugodtak meg, hogy okés, akkor rendben van, megvan az ámen. Miért szeretik az emberek Bella-t: olyan sok érzés van benne stb.
Miért nézd meg: "Okay got the sex, great. Stephenie liked it, we're done."

- Jake the MovieGuy (9:27, Rob,Kris, Tay interjú egyben)
Röviden: Kristen a családjáról és az iskoláról, bántja, hogy nem tudott főiskolára menni, bezzeg ott van Dakota aki a legjobb barátnője egyébként, pompom lány, fősulis meg minden. Ki volt a legelső Rob Pattinson-od: Harrison Ford. Láttam azt a filmjét, mikor ott ragadni valami szigeten (6 nap 7 éjszaka), lehettem vagy 7 éves, de mikor megláttam, csak néztem, hogy "apám, ő baromi csúcs, bírom a pasit, ez aztán a férfi".
Miért nézd meg: a Dakota-s és Ford-os részért.

- BDKReviews (10:44, Rob, Tay, Ashley, Jackson interjúkkal, bejátszásokkal)
Röviden: kaja téma, Kristen-nek már nagyon hiányzik a Taco Bell, imádja az ottani kaját, de ugye Londonban ilyen nincs. Becsúszik egy kis cipő puszi is, az interjúztató srác látta a folyosón, hogy Stew is Chuck-ba tolja,ezért gyorsan ő is átvette. Felnőttéválásának legijesztőbb pillanata talán az volt, mikor az anyja és a testvére nélkül ment forgatásra, ők eddig mindig ott voltak mellette. 18 évesen forgatta a WTTR-t, leköltözött New Orleans-ba egyedül és mivel szerepe szerint is egy egyedül lévő lányt alakított ez valamennyire segített neki túltenni magát a helyzeten.
Miért nézd meg: az elejéért.

- Access Hollywood (5:07)
Ha csak egyet akarsz megnézni, az ez legyen, itt mindent elmondanak. A hang egy fél pillanatot késik, de legalább egyben van az összes videó.

Egyéb interjúk: Fox 11, Popsugar ("Szerintem Rob már nem is tud angol akcentussal beszélni"), E!News ("Két esetben nem tudok aludni: ha valami nagyon jó vagy ha valami nagyon rossz. Most minden nagyon jó"), The Insider (a szülinapi dátumos videó), ET Online.

0 komment:

Megjegyzés küldése

newer post older post